• Evenemang idag
Onsdag
13
November 2019
Folkets Hus Ludvika Ludvika

Mamma ljuger - sanningen om din uppväxt

Komikern Jan Bylund och Psykologen Mattias Lundberg är tillbaka på scenen efter dundersuccén med Den Lyckliga Pessimisten.
Nu får du svaret på allt du undrat över under hela din barndom. Är allt det Mamma sagt för att uppfostra dig till ett välartat barn verkligen sant? De ger dig skrattsuccén Mamma ljuger! + boken "Mamma ljuger" Vi har alla har vi hört uppmaningar som: Äter du snö får du mask i magen! Om du badar direkt efter du ätit får du kramp! Sitt inte för nära tv:n, du blir blind! Var kommer mammas goda råd ifrån? Är det nedärvt från generationer av mammor alltifrån stenåldern eller är mamma med i en hemlig klubb där de kommer överens om att det är tre-sekunders regeln som gäller när man tappar något ätbart på marken? Är det bara myter och halvsanningar eller finns det ett uns av sanning att du måste magpumpas när du äter snorkråkor eller att knaka med knogarna leder till problem när du blir äldre? Det finns bara ett sätt att få reda på det; Hälsa på hemma hos Jan och Mattias när de bjuder hem dig till föreställningen Mamma Ljuger.
Tider:
Insläppstid: Kl 18.30.
Spellängd: 90 minuter.
För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.wimab.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

380 st

har besökt evenemanget på Ludvika.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkets Hus Ludvika). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mamma ljuger - sanningen om din uppväxt, Folkets Hus Ludvika

POPULÄRT I Ludvika JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ludvika.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ludvika. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni 2050