Söndag
23
September 2018
Grangärde kyrka Ludvika

Sånger För Livet med Sofia Källgren och stor kör

Den 23 september sjunger folkära Sofia Källgren och stor kör under ledning av eminente Mats Backlund till förmån för föräldralösa och utsatta barn.
Läkarmissionens kör- och konsertprojekt Sånger För Livet går av stapeln för 20:e året i rad och besöker nu Grangärde kyrka i Dalarna. Den stora kören bjuder på välkända melodier som Beethovens “Ode to Joy”, Michael Jacksons "Heal the world" och Benny Anderssons “O klang och jubeltid".
Sofia Källgren framför både sina egna uppskattade sånger och bjuder på klassiker som "Gabriellas sång" och en nyskriven "Ave Maria" tillsammans med den stora kören. "Det känns fantastiskt för mig som artist att få medverka vid dessa konserter, att få samlas kring sång och glädje och faktiskt göra skillnad. Jag beundrar djupt Läkarmissionens arbete!" säger Sofia Källgren.
Läkarmissionen har arbetat med att hjälpa utsatta barn i 60 år och konsertserien Sånger För Livet turnerar över Sverige för att inspirera fler att bli Skyddsänglar. Det ?nns så oändligt många barn i världen som behöver det. En Skyddsängel hos Läkarmissionen är en oerhört viktig person för utsatta barn runt om i världen. En Skyddsängel ger inte bara hjälp för dagen utan är med sitt månadsstöd med och ser till att barn får överleva, får omsorg och trygghet och kan utvecklas varje dag. Övergivna barn i Sydafrika, barnarbetare i Etiopien, gatubarn i Uganda och många andra barn och unga som lever under svåra omständigheter får hjälp tack vare Skyddsänglar i Sverige.
Tack för att du vill vara med och göra skillnad.
Varmt välkomna till en konsert som förenar nytta med nöje och till en musikupplevelse fylld av värme, glädje och hopp!
Tider
Insläpp: kl 16.15.
Spellängd: ca 1,5 timmar.
Show start: kl 17.00.

Biljetter & tider

Söndag 23 September 2018 17:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

135 st

har besökt evenemanget på Ludvika.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Grangärde kyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sånger För Livet med Sofia Källgren och stor kör, Grangärde kyrka

POPULÄRT I Ludvika JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ludvika.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ludvika. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September